Norges beste skibakke

I Norge finnes det i dag over 200 forskjellige alpinbakker, og tilbudet vokser fra år til år. Hvilken skibakke som er best er det vanskelig å si. Det finnes skibakker for enhver smak, og disse er godt spredd i hele Norge. Har man lyst er det bare å ta skiene fat og legge ut på en tur til en av bakkene.

Det nærmeste man kommer Alpene i Norge

Hemsedal i Buskerud er det nærmeste man kommer Alpene i Norge. Det eneste stedet som kanskje kan by hemsedal-easter-skiingpå konkurranse er Lyngen ved Narvik. Anlegget i Hemsedal kan tilby en stor variasjon. Naturen er vakker og vill, og det finnes traseer som passer til alle nivåer av dyktighet og til en hver smak. På selve anlegget, Hemsedal Skisenter, finner man tre forskjellige fjelltopper som er bundet sammen av et stort nett av forskjellige løyper. Det finnes totalt 20 forskjellige heiser, som knytter deg opp mot 47 forskjellige bakker. Den største heisen tar deg hele 810 høydemeter opp, slik at du kan bruke en del tid på å komme ned igjen. Her er det veldig mye kjøreglede å hente ut.

Også et tilbud for ferskinger

Det finnes en stor variasjon av aktiviteter som man ta seg til i Hemsedal. Stedet er kjent for å ha en heller fuktig afterski, som trekker til seg mange ungdomsgrupper. Samtidig finnes det mer isolerte områder, som også egner seg for familier, eller litt eldre grupper.

Det finnes flere muligheter for kursing og opplæring for den som ikke er så stødig på ski. Det kan tas privattimer i langrenn, det finnes muligheter for å lære seg å kjøre slalåm også. Den som ikke liker slikt, kan leie seg en tur på snøscooter. Når det gjelder uteliv finnes det som regel tilbud om konserter, og ski-landsbyen har mange restauranter og en egen bowlinghall.