Her tar vi for oss alt som har å gjøre med vintersport, ski og spenning. Om du er glad i langrenn, slalåm eller snowboard så finner du det du leter etter hos oss, både når det gjelder de beste reisemålene og det beste utstyret for din vintersport.

Norges beste skisenter

Vi tar for oss mange av de beste stedene hvor man kan gå på ski i Norge. Her kan du lese beskrivelser av de beste bakkene, samt de beste plassene for overnatting og feriekos om vinteren. Leter du etter de beste skihyttene som Norge har å by på, kan du finne informasjon om dette her. Her får du dessuten informasjon om populære skibakker som Bortelid og Trysil, Oppdal eller Glomfjorden. Trysil kan for eksempel by på en vidunderlig utsikt, som ingen andre steder i Norge kan konkurrere med. Om man bor i Midt-Norge kan Oppdal være det beste målet, om man ikke tar turen over grensa, og de flotte svenske bakkene. Lengre nordpå dominerer Glomfjorden skisenter, som byr på en nydelig utsikt over Helgelandskysten, og bakker som det er en fornøyelse å kjøre i.

Tips og triks for skibakken

Vi serverer også gode råd for hva som gjelder i skibakken. Om du trenger råd om skiutstyr og vintersport kommer det mer om dette snart. Her diskuteres så vel teknikk som det riktige utstyret, smøring av ski, og diverse annet som er relatert.

Villmarksliv og flotte naturopplevelser

De fleste skistedene har også egne løyper for langrenn og turer gjennom skog og mark, for den tradisjonelle norske skiutflukten. Den som er glad i turer på flatmark, kan også ha interesse av forskjellige mål langs nettverket til Den Norske Turistforening.